Lietuvā nav daudz ģimeņu, kas negatavotu dažāda veida pelmeņus: dažas tos gatavo ar gaļu, citas - ar biezpienu, vēl citas - ar kartupeļiem. Un katrai saimniecei ir sava unikāla (vai mīļākā) recepte. Tāpēc es augšupielādēju savu recepti tām un tiem, kuri joprojām nevēlas gatavot pelmeņus savā virtuvē, jo uzskata, ka tas ir pārāk sarežģīti un laikietilpīgi. Tas tā patiešām nav! Izmēģiniet, un jūs apstiprināsiet manus vārdus. Šeit aprakstītās porcijas patiešām ir diezgan lielas, un, manuprāt, tas ir pārāk liels darbs, lai pagatavotu pelmeņus vienai personai. Tāpēc es uzkrājos, pagatavoju tik daudz, cik man tajā reizē gribas, un atlikušo atvēlu nākamajai reizei. Iesaku jums rīkoties tāpat!