Visgaršīgākais mājās gatavotais baltais maisījums citādi - ar kūpinātu vistas gaļu

2023-05-10 Receptes autors Worldrecipes.eu

Visgaršīgākais mājās gatavotais baltais maisījums citādi - ar kūpinātu vistas gaļu
Kurš gan nemīl baltos salātus? Droši vien gandrīz visi tos mīl un ēd. Taču arī ar šādiem tradicionāliem ēdieniem var eksperimentēt un mainīt. Šoreiz vēlos dalīties ar jums ar variāciju ar kūpinātu vistas gaļu, kas sanāca lieliska. To ļoti atzinīgi novērtēja ne tikai mājas iedzīvotāji, bet arī viesi un tuvi radinieki, kas pie mums iegriezās. Un parasti mani radinieki ir ļoti izvēlīgi attiecībā uz ēdienu, un, ja viņiem kaut kas nepatīk, viņi to patiešām pasaka man klātienē, nemēģina melot (un man tas patīk). Šoreiz tā nenotika, un viņi pat lūdza, lai atkārtoju, un jautāja, kā šeit viss tiek gatavots, jo garša bija jauna. :)

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • Kartupeļi: 4
    • burkāni: 2
    • Olas: 2
    • kūpināta vistas gaļa: ~120-150 g
    • Sīpoli: 0,5 mazi
    • 3-4 ēdamkarotes konservētu zirnīšu
    • marinēti gurķi: pēc garšas (pēc izvēles).
    • Majonēze pēc izvēles
    • Dižonas sinepes: 1 tējkarote
    • sāls
    • malti melnie pipari
    • zaļumi (dilles vai pētersīļi)

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms nomazgājiet un nomizojiet nelobītos kartupeļus.
  2. 2. Tad noskalojiet burkānus.
  3. Reklāma
  4. 3. Kartupeļus vāriet katliņā.
  5. 4. Atsevišķā katlā izvāriet burkānus.
  6. 5. Cieti vāriet olas.
  7. 6. Nomizojiet olas.
  8. 7. Atdzesējiet nosusinātos kartupeļus un sagrieziet kubiņos.
  9. 8. Atdzesējiet nosusinātos burkānus un sagrieziet tos kubiņos.
  10. 9. Tad sagrieziet kūpināto vistas gaļu mazos kubiņos.
  11. 10. Cieti vārītas olas sagrieziet mazos kubiņos.
  12. 11. Arī marinētos gurķus sagrieziet mazos kubiņos.
  13. 12. Sīpolu smalki sagrieziet.
  14. 13. Sasmalciniet zaļumus.
  15. 14. Tad visas sastāvdaļas apvienojiet bļodā, pēc garšas pievienojiet sāli un piparus, pārlejiet ar savu iecienīto majonēzi, pievienojiet tējkaroti Dižonas sinepju un samaisiet. Dekorējiet ar garšaugiem. Pasniedziet un baudiet!