Kristības ar fantastiski gardiem ingvera cepumiem bez glutēna!
Ingvera cepumi katru gadu smaržo kā Ziemassvētki! Kā es tos mīlu! Ar tiem var iepriecināt visu ģimeni un viesus!
Kā tas ir iespējams, vaicājiet tiem, kas izmēģinājuši bezglutēna cepumu mīklu? Tā plaisā, un tas tiešām nav iespējams! Izrādās, ka risinājums patiešām ir! Lai no bezglutēna miltiem gatavotu tikpat elastīgu un viegli mīcāmu mīklu kā parasto kviešu miltu mīklu, viss, kas jums jādara, ir jāpievieno ksantāna sveķi! Tā ir fermentēta glikoze vai saharoze, ko ražo Xanthomonas campestris, augu izcelsmes produkts, kam nav ne smaržas, ne papildu garšas. Es to izmēģināju pirmo reizi un biju ļoti patīkami pārsteigta, cik viegli un vienkārši ir izrullēt mīklu, tik ļoti, ka pat manai meitai tas šķita diezgan viegli. :)
Šogad ar prieku izvilku recepti, kuru jau gadiem nebiju izmantojusi, un ar prieku pagatavoju Ziemassvētku kārumu.
Šogad ar prieku izvilku recepti, kuru jau gadiem nebiju izmantojusi, un ar prieku pagatavoju Ziemassvētku kārumu.
Es dalos ar recepti, kas ir tikpat vienkārša kā vienmēr, un tā ir vienkārša, un vēl brīnišķīgāka! Izmēģiniet!