Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)

2023-05-10 Receptes autors Worldrecipes.eu

Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Šīs picas pamatne ir veidota no kabačiem, nevis miltiem, kā parasti. Ja jums ir pārāk daudz cukini, šī pica ir patiešām labs veids, kā tos izlietot! Lai gan man šī pica patika, to nevajadzētu salīdzināt ar parasto picu.

Pamatne bija nedaudz līdzīga nesaldai kūkai. Es nelieku daudz miltu, tāpēc tā bija diezgan mīksta un pūkaina, bet tā noteikti saglabāja formu.

Svarīgi ir labi notecināt cukini šķidrumu. Patiesībā es nekad to pilnībā neiztukšoju, bet lielāko daļu šķidruma atdalīju. Sarīvēto cukini pārkaisa ar labu šķipsniņu sāls. Atstāj nostāvēties 10-15 minūtes vai līdz šķidrums ir notecējis. Tad es to izspiežu caur sietu vai izspiežu ar rokām.

Pamatnē ieberu rīsu miltus. Mīklai jābūt biezas konsistences.

Pamatni veidoju, liekot to uz apaļas cepšanas formas malām.

Uz ceptās cukini picas uzsmērēju tomātu mērci, rīvētu mocarellas sieru, tomātu un tunci pašu sulās.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Tumšzaļās cukini pamatnei:
    • Sastāvdaļas: ~800 gramu cukini (1 vidēja lieluma).
    • sāls: 1 tējkarote
    • Olas: 2 (M izmēra)
    • rīsu milti: 4 ēdamkarotes
    • smalki rīvēts cietais siers: 30 grami.
    • ķiploku pulveris: trešdaļa tējkarotes.
    • melno piparu graudiņi
    • itāļu garšvielu maisījums
    Picas:
    • Tomātu mērce: pēc garšas
    • rīvēts mocarellas siers: pēc garšas
    • tuncis: pēc garšas
    • tomāti: 1
    • melnie pipari: pēc garšas
    Dekorēšanai:
    • Svaigais baziliks

    Recipe Directions

  1. 1. Rīvējiet cukini ar biešu rīvētāju. Apkaisiet ar sāli. Atstāj nostāvēties apmēram 10-15 minūtes.
  2. 2. Pēc tam iepildiet sietu un izspiediet šķidrumu.
  3. Reklāma
  4. 3. Pārdod cukini bļodā, ieputo olas, pievieno sieru un garšvielas. Sajauc līdz viendabīgai masai. Pievieno miltus. Samaisiet. Mīkla būs bieza.
  5. 4. Izklājiet cepamo paplāti ar cepamo papīru. Izklājiet kabaču maisījumu pa vidu. Ar lāpstiņu izveidojiet apli (aptuveni 26 cm diametrā). Cepšanas paplātes malas var apklāt, lai būtu vieglāk veidot picas pamatni.
  6. 5. C temperatūrā cep apmēram 25-30 minūtes vai līdz virsma viegli apbrūnē.
  7. 6. Nedaudz atdzesējiet pamatni. Apsmērē ar tomātu mērci, pārkaisa ar sieru, uzliek tomātus, tunci. Apkaisa ar pipariem. C temperatūrā cep apmēram 7-8 minūtes vai līdz siers izkusis.
  8. 7. Apkaisiet ar bazilika lapiņām. Garšīgi!
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
Bekona pica ar zaļo halapenjo salsu
(1)
Mini picas
(1)