Bekona pica ar zaļo halapenjo salsu

2022-08-24 Receptes autors Santa Maria LV

Bekona pica ar zaļo halapenjo salsu
Izmēģiniet pagatavot picu ar mūsu tortiļas pamatni — garšīgi, ātri un vienkārši. Šī garšīgā pica ir papildināta ar kraukšķīgu bekonu.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Recipe Directions

  1. 1. Uzkarsējiet krāsni līdz 250 °C.
  2. 2. Sagrieziet šķēlēs sīpolu un nolieciet malā.
  3. Reklāma
  4. 3. Sasmalciniet bekonu un uzlieciet uz aukstas cepamās pannas. Cepiet uz vidējas uguns, līdz tas kļūst kraukšķīgs.
  5. 4. Uz tortiļas pamatnes uzklājiet picas mērci, aptuveni 2 ēdamkarotes uz tortiļu, un pārkaisiet ar sarīvētu sieru.
  6. 5. Uzlieciet sīpolus, bekonu un zaļo halapenjo salsu uz picām.
  7. 6. Uzlieciet picu uz cepešpannas un cepiet krāsns vidējā daļā aptuveni 5-8 minūtes vai kamēr siers izkusis un pica ir zeltaini brūna.
  8. 7. Pirms pasniegšanas papildiniet ar raudenes un rukolas salātiem.
Mini picas
(1)
Picas uz cukini bāzes (bez glutēna)
(1)