Tunča tartars ar avokado, mango un laima mērci

2023-05-07 Receptes autors Worldrecipes.lv

Tunča tartars ar avokado, mango un laima mērci
Šoreiz es dalīšos ar jums ar viena no saviem iecienītākajiem ēdieniem recepti. Tas ir tunča tartars ar Āzijas garšu piegaršu, ideāli piemērots koplietošanai un saderēšanai ar vīniem vai pat šampaniešiem, jo tam piemīt tunča skābums, saldums un bagātība. Šis tartars ar avokado, mango un laima mērci ir viegli pagatavojams, tāpēc jūs neaizņemsiet daudz laika virtuvē un drīz varēsiet baudīt vakariņas kopā ar saviem mīļajiem. :) 

Sastāvdaļas

    • tuncis: 100 grami
    • Sarkanais sīpols: 10 grami
    • sarkanais čilli: 5 grami
    • Mango biezenis: 10 grami
    • laima sula: 4 grami
    • rīsu etiķis: 8 grami
    • Sojas: 4 grami
    • Sāls
    • avokado: 1
    • Nori čipsi: 1 paciņa

    Pagatavošana

  1. 1. Vispirms sagrieziet tunci un avokado nelielos, līdzīga lieluma kvadrātiņos, sasmalciniet čilli un sarkano sīpolu un sajauciet visu kopā.
  2. 2. Tad pievienojiet rīsu etiķi un soju, sāli un labi samaisiet.
  3. Reklāma
  4. 3. Laima sulu un mango biezeni sajauc atsevišķi.
  5. 4. Piedāvāšana: Uz šķīvja apakšas pievieno nedaudz mango un laima mērces, tad pievieno tunci un labi samaisa.
  6. 5. Pasniedziet ar Nori čipsiem. Izbaudiet!
Vienkārša tunča un biezpiena kūka
(1)
Tunzivju tartars ar avokado un laša ikriem
(1)