Garda auzu biezputra ar zemesriekstu sviestu un banāniem

2023-05-03 Receptes autors Worldrecipes.eu

Garda auzu biezputra ar zemesriekstu sviestu un banāniem
Šī nav slikta auzu pārslu putra jums visiem, tā ir vienkārši perfekta, turklāt ar brīnišķīgiem zemesriekstu sviesta un banānu piedevām. Šādas brokastis, iespējams, būtu mazliet pārāk izsmalcinātas ikdienai un mazliet pārāk saldas - šī putra noteikti ir sabalansēta ēdājiem! - bet nesteidzīgam nedēļas nogales rītam... mmm, fantastiski!

Balsojums: 11/10. Auzu pārslu putra ar banāniem un zemesriekstu sviestu ir ļoti, ļoti garšīga, aromātiska un ar jauku krēmīgu konsistenci. Banāni piešķir tai smalku saldumu, bet zemesriekstu sviests piešķir pikantu un neparastu pieskārienu. Banāni un zemesriekstu sviests jebkurā gadījumā ir fantastisks duets, un tas ir redzams arī šajā putrā.

Izklaide: Daudz vienkāršāk par šo nevar būt.Šādi mēs to darām!

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • piens: 1 glāze (250 mililitri)
    • ūdens: 1 glāze (250 mililitri)
    • vanillu cukurs: 1 tējkarote
    • sāls: 1/4 tējkarotes
    • grupētas auzas: 1 glāze (120 grami)
    • svaigi nogatavojušies banāni: 1 liels
    • riekstu sviests: 2 ēdamkarotes
    • brūnais cukurs: 1 ēdamkarote (vai medus)
    Papildīšanai:
    • banāni: ½
    • brūnais cukurs: 1 ēdamkarote

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms vidēji lielā katliņā ielejiet pienu un ūdeni, pievienojiet vaniļas cukuru un sāli. Uz vidēji lielas uguns uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
  2. 2. Kad auzu pārslas ir izvārījušās, pievienojiet tās katlam.
  3. Reklāma
  4. 3. Samaziniet siltumu un, maisot, vāriet apmēram 3 minūtes.
  5. 4. Iemaisiet saberztu banānu (es to saberzināju ar dakšiņu) un vāriet vēl dažas minūtes, līdz auzu pārslas ir mīkstas un ir uzsūkušas lielāko daļu šķidruma.
  6. 5. Noņemiet tvaicētāju ar putru no karstuma. Iejauc zemesriekstu sviestu un brūno cukuru (vai medu). Labi samaisa.
  7. 6. Aizveriet katlu ar vāku un atstājiet to uz dažām minūtēm, līdz putra pilnībā uzbriest.
  8. 7. Ielieciet sagatavoto putru bļodiņās. Apkaisiet ar šķipsniņu brūnā cukura un pievienojiet dažas banāna šķēles.
  9. 8. Pasniedziet bez gaidīšanas. Izgaršojiet!