Vakardiena man bija ražīga jo ražīga. Neskatoties uz ķirbju zupas un kāpostu tīteņu gatavošanas, pašā vakarā sacepu arī kāpostu pīrādziņus. No tīteņu gatavošanas palika pāri kāposts un domāju, kā to labāk izmantot. Tā kā zupa man nebija paredzēta, nolēmu, ka jāsacep pīrāgi. Un uzreiz, jo savādāk pusvārītais kāposts nobēdzināsies ledusskapī un tur arī paliks, līdz pienāks laiks doties uz miskasti. To es pieļaut nevēlējos, un neskatoties uz savu izklaidību un nogurumu, sacepu tos pīrāgus.
Es jau biju vienreiz cepusi kāpostu pīrāgus, bet ar skābi sautētiem kāpostiem. Šoreiz izmantoju svaigi sautētos. Bildē, pie sastāvdaļām nav ieraugāms kečups, lai gan tika izmantots. Tas tāpēc, ka cepot pīrāgus, bija jau deviņi vakarā un bija manāms izklaidīgs nogurums. Jo pirmā kļūme bija, kad bildē neieraudzīju miltus!! To gan savlaicīgi novērsu. Par kečupu atcerējos vien tad, kad pievienoju.