Saldskābās un skābās tītara krūtiņas sautējums

2023-05-07 Receptes autors Worldrecipes.lv

Saldskābās un skābās tītara krūtiņas sautējums
Saldskābais tītara krūtiņas sautējums ir ēdiens, ko ļoti mīl mani bērni. Šķiet, ka viņi varētu ēst šīs vakariņas gandrīz katru dienu. Jāsaka, ka arī mums ar vīru šis ēdiens ļoti garšo, tāpēc neatsakos to gatavot diezgan bieži. Recepte ir patiešām vienkārša, un es pat nezinu, kāpēc neesmu ar to ar jums dalījusies jau agrāk. Bet beidzot ir pienācis brīdis, un es dalos ar ēdienu, kas manai ģimenei ļoti garšo un ko var pagatavot gandrīz ikviens. :)

Šim ēdienam, protams, lieliski der arī vistas krūtiņa, taču pēdējā laikā mēs arvien biežāk izvēlamies tītara gaļu..

Sastāvdaļas

    • tītara krūtiņa: 400 grami
    • Zirņi: 200 grami
    • paprika: 1
    • burkāni: 1
    • ķiploki: 3 daiviņas
    • tomātu mērce: 3 ēdamkarotes
    • medus: 2 ēdamkarotes
    • sojas mērce: 2 ēdamkarotes
    • Mīļākās garšvielas: šķipsniņa

    Pagatavošana

  1. 1. Vispirms sasmalciniet tītara krūtiņu un apcepiet to ar ķiplokiem.
  2. 2. Kad tītars ir pagatavots, pievienojiet burkānus un papriku, sagrieztu salmiņos, un sautējiet.
  3. Reklāma
  4. 3. Kad cepšana ir beigusies, pievieno tomātu mērci, soju, medu un zaļos zirnīšus, garšaugus un dažas minūtes sautē.
  5. 4. Pasniedziet ar vārītiem rīsiem un baudiet!
Tītara aknu kotletes - steiki
(1)
Tītara sautējums ar kartupeļiem krāsnī
(1)