Daudzi cilvēki izvairās gatavot pīles, zosis un citus neēdamus galda putnus, jo uzskata tos par ļoti prasmīgiem. Manuprāt, panākumu atslēga ir labi izvēlēta recepte un, vēlams, pīle, kas nav simts gadus veca, lai gan jūs varētu izmēģināt šajā receptē minēto lēnās cepšanas metodi. Daudziem cilvēkiem cepta pīle asociējas ar svētkiem, un šādos gadījumos būtu ļoti neērti to pārcept. Tāpēc šeit ir viena no labākajām ceptas pīles receptēm, ko es gatavoju jau gadiem ilgi, un uz citām neskatos. Mīksta, sulīga kāju gaļa bez kauliem, nepietiekami izceptas krūtiņas (ļoti bieži, cepot veselu pīli) un fantastiski kraukšķīga āda. Ja jums ir liela kompānija, varat cept vairākas pīles vienlaicīgi, taču cepšanas laiks būs nedaudz ilgāks. Ļoti iesaku izmēģināt šo pīles cepšanas recepti, uzslavas garantētas.
Ja izmantojat saldētu pīli, ideāli būtu to lēnām atkausēt ledusskapī, kas aizņem 2 dienas, ja jums nav tik daudz laika, tad atstājiet to istabas temperatūrā uz nakti..