Salāti ar seleriju lapām, āboliem un biezpienu

2023-05-03 Receptes autors Worldrecipes.eu

Salāti ar seleriju lapām, āboliem un biezpienu
Salāti, iespējams, ir vienīgais atlikušais dārzenis, ko cenšos pieradināt savā virtuvē. Tāpēc noteikti viens no maniem nākamā gada virtuves mērķiem ir vairāk gatavot un sadraudzēties ar seleriju. 

Bet šodien es sāku eksperimentēt ar salātiem ar selerijas lapām, āboliem un biezpiena bumbiņām. Par šiem salātiem dzirdēju no kolēģes, un man ļoti gribējās tos izmēģināt. Beidzot pienāca mana kārta.

Salāti bija atsvaidzinoši, ne smagi, kaut arī tie ir sajaukti ar majonēzi. Tiesa, ēdienu gatavošanai vislabāk der stingri āboli, piemēram, JonaGold. Tāpēc iesaku tos pagatavot, tie būs lieliski!

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Salāti:
    • Apelsīns: 2
    • Salātu lapas: 3-4
    • Saulespuķu sēklas: 2 ēd.k.s.
    • Kanilas sēklas: 1 ēd.k.
    • Čili pārslas: ½ tējk
    • Majonēze: 3 ēdamkarotes
    Bumbiņas:
    • Bumbiņas: 200 grami
    • Krējums: 1 ēdamkarote
    • Ciploki: 1 krustnagliņa
    • Sāls: šķipsniņa
    • Perilado garšvielas: 1 ēdamkarote

    Recipe Directions

  1. 1. Siera bumbiņas: Biezpiena sieru sarīvē caur sietu. Iejauc skābo krējumu, sasmalcinātu ķiploka daiviņu un šķipsniņu sāls.
  2. 2. No sagatavotās masas izveidojiet nelielas bumbiņas un apviļciet tās Persilado garšvielās.
  3. Reklāma
  4. 3. Salāti: Saulespuķu sēklas apgrauzdē sausā pannā.
  5. 4. Selerijas lapas sagrieziet mazos gabaliņos.
  6. 5. Nomizojiet ābolu un sagrieziet to salmiņos.
  7. 6. Uzreiz sajauciet ābolu un seleriju ar majonēzi.
  8. 7. Apkaisiet ar saulespuķu sēklām, kaņepju sēklām un čilli.
  9. 8. Virspusē izvietojiet biezpiena bumbiņas. Pasniedziet un baudiet!
Salāti ar seleriju lapām, āboliem un biezpienu