Mīksti, sulīgi un maigi saldi - tādi ir šie pannā ceptie vistas spārniņi. Lai gan diezgan bieži vistas spārniņus gatavoju cepeškrāsnī, jo tas ir vienkāršāk un ērtāk (atzīstu, ka esmu slinkums), kad vienreiz pamēģināju tos cept šādā veidā, pannā, ar biezu medus un sojas mērci, tagad tas ir vienīgais veids, kā gatavoju spārnus.
Patiesībā šādi pagatavot vistas spārniņus neaizņems daudz laika, jo vistas spārniņi būs jāapcep no abām pusēm, jāpievieno mērcei nepieciešamās sastāvdaļas un jāatstāj uz lēnas uguns, laiku pa laikam tos samaisot. Tas ir viss. Tik viegli un vienkārši. Kamēr spārniņi vārās mērcē, tā lēnām sabiezē un karamelizējas, tāpēc mērces garša ir fantastiska! Jūs sapratīsiet, kad to nogaršosiet.
Man šķiet, ka šādi pagatavoti spārniņi ir visgaršīgākie, ja tos pasniedz kopā ar seleriju kātiņiem un
zilā siera mērci. Ja vēlaties, varat pasniegt arī ar vārītiem rīsiem vai kādu citu iecienītu piedevu.