Labs vakars!
Šī nedēļa man bija viena vienīga kūku izēšanās nedēļa. Reti tā gadās, kad gandrīz katru dienu jāēd kūkas.
Viss sākas ar pirmdienu - kad bija tik retais 29.februāris. Šāds datums tik reizi pa četriem gadiem, nedrīkst to tā vienaldzīgi atstāt. Pie tam jaunākajai atvasei šajā datumā palika JAU 4 mēneši. Kur tas laiks skrien?! Tad nu tapināju kūku, kas bija vienkārši no biskvīta, veikala paciņkrēma un augļiem. Viens divi un gatavs. Otrajā dienā manam cienītajam bija vārda diena un tad vīra māte atveda veikala kūku. Ceturtdien viens velniņš mani dīdīja izmēģināt augļu tarti un visbeidzot sestdien, kad nāca viesi, bija jāceļ galdā kūka. Meklēju interneta dzīlēs ko sakarīgu, līdz uzdūros šai kombinācijai. Biezpiens + baltā šokolāde. Palasīju, ka arī no sastāvdaļām neko daudz nevajag, nebija divu domu, ka jātaisa!
Pati kūka bija biezpienīgi laba. Secinājums - laba un lētāka alternatīva siera kūkām. Jo gatavošanas princips tas pats!