Jāatzīst, ka neesmu liels saldo konditorejas izstrādājumu cienītājs (ja neskaita dažas ļoti populāras kūkas, bet tā ir cita kategorija), taču pēdējā laikā, kad laikapstākļi aiz loga kļūst arvien sliktāki, esmu pievērsies miltu un cukura skapim. Es nezinu, vai tas ir slikti vai labi. Lai vai kā, šorīt mani pamodināja doma par banānu maizi. Bet ne tikai banānu - ar biezpienu un ananāsiem. Recepti biju redzējusi kādā YouTube kanālā. Nu, tā nav pārāk izplatīta kombinācija, tāpēc nebiju īsti pārliecināta, vai tā izdosies laba. Bet sanāca - ne pārāk salda, mitra, sātīga, ļoti garšīga un diezgan fotogēniska banānu maize ar biezpienu. Vai ir vērts pamēģināt? Ja jums patīk biezpiens un mitra banānu maize, kāpēc ne? Man personīgi šī maize ļoti patika, un es to noteikti atkārtošu vēl ne reizi vien.
Piezīme: Kad gatavojos gatavot, maniem virtuves svariem beidzās baterijas, tāpēc visu mērīju mililitros un 200 mililitru glāzē.
Padoms: Ja jums patīk nedaudz saldāki konditorejas izstrādājumi, varat palielināt cukura daudzumu.