Teikšu kā ir - labākais biezpiena sacepums, ko vispār kādreiz nācies ēst! Ļoti maigs un sulīgs - tā vien gribas vēl vienu gabaliņu notiesāt... Un tad vēl vienu... Un vēl...
Pagatavošana - pavisam vienkārša un aizņem maz laika.
Sastāvdaļas
Biezpiens (ieteicams sausāks, vislabāk - lauku) - 600-700 gr
Iebiezinātais piens ar cukuru - 1 bundžiņa
Olas - 3 gb
Kartupeļu ciete - 2-3 ēd.kar.
Pagatavošana
1. Olas un iebiezināto pienu ar mikseri kārtīgi sakuļ.
2. Pievieno biezpienu, kartupeļu cieti un atkal ar mikseri sakuļ viendabīgā masā.
Reklāma
3. Lej cepamformā un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes.
4. Pirms mielošanās nedaudz atdzesē. Lai izdodas!!!