Tuvojas Lieldienas, lai neteiktu, ka tās jau ir rīt.
Bija man te viens plāniņš ko pagatavot, taču ņēma un izrubīja elektrību, veselam kvartālam. Ko nu pa tumsu gatavos, to ko ļoti labi zin un māk. Tā nu savārīju lielu katlu ar bukstiņbiezputru. Kamēr to noēd, laiciņš paiet. Un skat, brīvdienas jau arī klāt.
Ārā laiciņš silts un saulains, sagribējās savējos palutināt ar kādu našķi. Ar kādu kūku. Tad nu sadomāju par kūku kuras viena no sastāvdaļām ir vārītais krēms. Šo krēmu esmu gatavojusi vairākkārt un esmu atzinusi par labu esam. Šoreiz izmēģināju to lietot kūkā un cept. Atzinu par labu esam. Protams, nevar gaidīt, ka šis krēms līdzināsies veikalos nopērkamajām krēma bulkām. Taču kopējā garša ir laba.