Labs vakars!
Skat, jau jūnijs līdz pusei un tūlīt jau būs lielā līgošana klāt. Ko es pa šo laiku esmu izdarījusi?! Absolūti neko. Tā arī savas dienas pavadu - laiskā slinkumā un ar domām par gaišo, darbīgo nākotni.
Domāju, ka drīz šim te ieilgušajam slinkumam būs gals klāt. Nu cik tad var?!
Šodien bija visnotaļ jauka diena. Pa dienu veicām dienišķios iepirkumus, uzvārīju dievīgu soļanku un uzcepu šo te rabarbermaizi. Vakarā, kad jau laiciņš kļuva jauks, ar cienīto izmetām līkumu ar velo, līdz ezeram un atpakaļ.
Tagad siltu tēju padzēruši un rabarbermaizi apēduši domājam, ka gulēt taču vēl tā kā par agru!?
Bet... sīkāk par rabarbermaizi. Šī ir daudziem zināmā un pagalam vienkāršā recepte. Es pati esmu cepusi ābolkūku, tikai ābolus iejaucot mīklā. Taču šādi cep arī citas fiksās kūkas un rezultāts nekad nepievils. Maiga, pufīga mīklas pamatne un sulīgs garnējums pa virsu. Lai to visu iegūtu - kūka jācep otrādi!