Cepti kabači

2022-08-31 Receptes autors Worldrecipes.lv

Cepti kabači
Vakar klīstot gar veikala plauktiem, man ar aci piemiedza jaunie kabacīši. Mjā... cena vēl nav draudzīga, bet mute pilna siekalām. Ehh, ko nu ņemties ar savu skopumu. Pirkšu, ka nost. Tiesa no viena tāda kabacīša visa ģimene nepaēdīs, bet man ar vecāko bērnu, kā reiz, ko panašķēties. Domāts darīts.

Tā nu pusdienās sacepināju kabaci rīvmaizē. Nenoēsties, cik gardi!

Sastāvdaļas

    • Kabacis
    • Pāris olu
    • rīvmaize
    • sāls
    • eļļa

    Pagatavošana

  1. 1. Kabaci rūpīgi nomazgā un sagriež šķēlītēs. Liek bļodā, apkaisa ar sāli un kārtīgi samaisa.
  2. 2. Olas sakuļ un sagatavo rīvmaizi. Pēc tam ņem pa šķēlei apvārta rīvmaizē, pēc tam olā un tad atkal rīvmaizē. Pēc tam liek sakarsētā pannā un apcep no abām pusēm zeltaini brūnus.
  3. Reklāma
  4. 3. Nu lūk!! Gatavs. Mmmm un ja gribās pagalam izrvirtīgi, tad pagatavo vēl kādu gardu mērcīti klāt. Manā gadijumā, sagatavoju jau gatavās nopērkamās.
  5. 4. Bet lieliski garšo tāpat. Rīvmaizes vietā var izmantot miltus un olu vai tikai miltus. Var arī neizmantot panējumu. Lai labi garšo!
Cepti kabači
Cepti kabači
Cepti kabači
Cepti kabači
Cepti kabači
Cepti kabači
Cepti kabači
Cepti kabači
Cepti kabači
Siera standziņas
(1)
Risotto ar papriku un kukurūzu
(1)
Indijas aunazirņu sautējums - karijs ar kokosriekstu pienu
(1)
Veģetārās enčiladas ar pupiņām un kukurūzu
(1)