Indiešu iedvesmots sautējums ar aunazirņiem un kokosriekstu pienu, ideāls vakariņām katru dienu! Šis ir vēl viens brīnišķīgs ēdiens no virtuves skapīšiem, jo tā pamatā ir aunazirņi, konservēti tomāti un viens iepakojums vidēji trekna kokosriekstu piena.
Ja vēlaties biezāku un vēl krēmīgāku kariju, varat izvēlēties 24% krēmveida kokosriekstu pienu. Pārējo sautējumu veido svaigas un žāvētas garšvielas, tāpēc tas būs ļoti aromātisks un sildošs. Šī ir pamatrecepte aunazirņu karija pagatavošanai, ko sezonas laikā var papildināt arī ar šķēlītēs sagrieztu ķirbi vai spinātiem. Šo sautējumu parasti gatavoju no mājās vārītiem aunazirņiem, kurus parasti nedēļas sākumā izņemu un uzglabāju ledusskapī, lai ātri pagatavotu humusu, pievienotu salātiem vai ievārītu biezenī zupām un sautējumiem. Ja jums nav vārītu aunazirņu, lieliski noder konservēti aunazirņi konservu kārbā. Nepilnu 30 minūšu laikā uz jūsu galda būs sātīgs, aromātisks tvaicēts ēdiens!