Kraukšķīgi ziedkāposti - ziedkāposti, cepti mīklā

2023-05-08 Receptes autors Worldrecipes.eu

Kraukšķīgi ziedkāposti - ziedkāposti, cepti mīklā
Vai jums patīk ziedkāposti? Ja nē, tad jūs, iespējams, nezināt, kā tos pagatavot neticami garšīgus un smaržīgus!

Pareizi pagatavoti, ziedkāposti mīklā ir ļoti garšīgi. Neticami garšīgi, smaržīgi un ar maigu, kraukšķīgu garoziņu. Šī uzkoda nevienu neatstās vienaldzīgu. To ir ļoti viegli pagatavot: sastāvdaļas ir ļoti vienkāršas un pieejamas ikvienam. .

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • Ziedkāposti: 300-400 grami
    • kviešu milti: 50 grami
    • skābais krējums: 100 grami (vai dabīgais jogurts)
    • olas: 1
    • ķiploki: 1 daiviņa
    • cepamais pulveris: 0,5 tējkarote
    • maltas paprikas pulveris: 1 tējkarote
    • 1 ēdamkarote svaigu diļļu
    • sāls
    • malti melnie pipari
    • augu eļļa

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms labi nomazgājiet ziedkāpostus un sagrieziet tos mazos gabaliņos.
  2. 2. Tad ievietojiet tos katlā ar ūdeni un uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai.
  3. Reklāma
  4. 3. Kad ūdens ir uzvārījies, pievienojiet sāli pēc garšas.
  5. 4. Ļaujiet kāpostiem vārīties apmēram 5 minūtes un noņemiet no plīts.
  6. 5. Izņemiet kāpostus no ūdens, ievietojiet tos atsevišķā traukā un atdzesējiet.
  7. 6. Kamēr tas atdziest, pagatavojiet mīklu. Šim nolūkam mums būs vajadzīga dziļa bļoda, kurā sajaukt visas mīklas sastāvdaļas.
  8. 7. Sagatavotajā bļodā ielej 100 gramus skāba krējuma (skābo krējumu var aizstāt ar dabīgo jogurtu). Atsevišķā bļodiņā saputojiet olu un pievienojiet to krējuma maisījumam.
  9. 8. Sasmalciniet ķiploka daiviņu. Svaigas dilles smalki sagrieziet.
  10. 9. Pievienojiet skābo krējumu bļodā kopā ar miltiem, sāli, maltiem melnajiem pipariem, cepamo pulveri un paprikas pulveri un ļoti labi samaisiet līdz viendabīgai masai.
  11. 10. Ielej pannā augu eļļu un uzkarsē to. Ievietojiet ziedkāpostus mīklā un aptiniet tos, pēc tam ievietojiet pannā. Apcep no visām pusēm, līdz kļūst zeltaini brūni.
  12. 11. Padoms: Pie šiem kāpostiem labi sader ķiploku mērce. Lai to pagatavotu, sajauciet skābo krējumu, majonēzi, sasmalcinātu ķiploku un nedaudz sasmalcinātu dilles. Un tā ir pagatavota mērce (daudzumu pielāgojiet savai gaumei). Izbaudiet!
Kraukšķīgi ziedkāposti - ziedkāposti, cepti mīklā
Brusketa ar lasi un avokado
(1)
Mutabal - baklažānu uzkoda
(1)
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
(1)
Tortillas ar siera mērci un malto gaļu
(1)
Siera kēkss ar saulē kaltētiem tomātiem
(1)