Labs vakars!
Nu ko, laikam ir sācies rudens, un kamēr es taisījos braukt peldēties, tikmēr jau sāka līt. Nu neko, paliku mājās un pabubināju pie sevis par savu tūļīgumu.
Tā kā ārā ir apmācies un lietains, tad ēdienkartē gribās ieviest kaut ko košu un saulainu. Pie tam, brīvdienās veikalā iepirkās kausētais Dzintara siers ar papriku un čili. Uzreiz pie sevis nodomāju, ka tas labi saderēs kopā ar ķirbja krēmzupu. Tad nu šodien tapināju augšā ķirbja krēmzupu ar kausēto sieru, maizes grauzdiņiem, grauzdētiem riekstiem un sēkliņu miksli un lai pilnībā nobeigtu kompozīciju, to visu vēl pārkaisīt ar kādu cieto sieru. Piemēram Džiugas sieru. Ideāla kombinācija, garša un izskats. Nav kauns šādu pasniegt kādam goda viesim vai arī tādu, kas par ķirbi rauc degunu. Garša ir ideāla.
Es laikam aizrāvos ar zupas slavināšanu, ja? Bet ko darīt, ja tā tik tiešām man ļoti, ļoti garšoja un ierindojās manā krēmzupu topa augšgalā?