400g liellopa filejas, sagrieztas ļoti plānās strēmelēs (man bija ~300g liellopa šķiņķa mīkstuma)
3 ēd.k. sojas mērces
1,5 ēd.k. brūnā cukura (man bija Demerara cukurs)
2 ēd.k. ūdens
2 ēd.k. rīsu etiķa (var aizvietot ar parasto (es aizvietoju ar parasto))
1 ēd.k. citrona sulas
2 lielas ķiploka daiviņas, saspiestas (man bija 1 liela)
1 tējk. sezama eļļas (var aizvietot ar augu eļļu; tikai ne olīvu!; es aizvietoju ar 1 ēd.k. rapšu eļļu)
1/4 tējk. sasmalcinātu aso sarkano piparu (man nebija)
1 litrs saplucinātu lapu salātu (var lietot Iceberg; man bija 1 maza galviņa Iceberg salātu)
450ml sarīvētu burkānu (man bija viens liels burkāns)
250ml smalki sakapātu zaļo lociņu (man bija 3 buntītes lociņu)
75ml sakapātas svaigas kinzas (man bija sauja)
(1)