Kafijas un karameļu kūka "King" ar maskarpones sieru

2023-05-11 Receptes autors Worldrecipes.eu

Kafijas un karameļu kūka "King" ar maskarpones sieru
Nekad iepriekš neesmu gatavojusi kūku ar tik greznu nosaukumu "King". Es apskatīju daudzas receptes, līdz atradu vienu, kuras apraksts man šķita visskaidrākais. Izmēģināju to, un tas izdevās lieliski - uz mana galda bija kafijas un karameļu kūka. Tagad es jums visu sīki izstāstīšu, lai jūs nebūtu vīlušies šajā receptē. Izmēģiniet to jau šodien! ;)

Sastāvdaļu daudzumi ir paredzēti 18 cm kūkas formai.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    cepumiem:
    • Sviests istabas temperatūrā: 120 gramu.
    • Cukurs: 220 grami
    • Olas: 2
    • milti: 200 grami
    • šķīstošā kafija: 2 ēdamkarotes (+ 2 ēdamkarotes karsta vārīta ūdens)
    • piens: 170 mililitri
    • cepamais pulveris: 1 tējkarote
    • sāls: šķipsniņa
    Karameļu krēmam:
    • "Rududu": 1 alva
    • Mascarpone siers: 500 g
    Izsmērēšanai:
    • Sviesta kafija: 150 mililitri: 150 mililitri
    • cukurs: 75 grami

    Recipe Directions

  1. 1. Biskvīta kūkas mīklas sagatavošana: Mīksto sviestu istabas temperatūrā saputo ar mikseri kopā ar cukuru.
  2. 2. Tad ieputo pa vienai olai, katru reizi labi saputojot.
  3. Reklāma
  4. 3. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un sāli.
  5. 4. Kafiju izšķīdina vārītā ūdenī un sajauc ar pienu.
  6. 5. Tad olu maisījumam pievieno pusi no miltiem - samaisa, tad pievieno pusi no piena - samaisa.
  7. 6. Un atkal maisiet lēni, uzmanīgi, bez liekas maisīšanas. :)
  8. 7. Cepiet cepumus divās kārbās (ļoti ērti - ietaupa laiku un elektroenerģiju), izklājiet cepamo papīru un cepiet 180 grādu temperatūrā 35 minūtes (izmantojiet koka kociņu, lai pārbaudītu, vai centrs ir sauss).
  9. 8. Atstājiet cepumus pilnībā atdzist.
  10. 9. Kamēr cepumi cepas, pagatavojiet kafijas sīrupu: Vispirms pagatavojiet 150 mililitrus stipras kafijas, ielejiet to katliņā, pievienojiet cukuru un uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, vāriet apmēram 20 minūtes (vai nedaudz ilgāk) - kafija būs uz pusi samazinājusies, sabiezējusi, un jums būs kafijas sīrups, kas ir ļoti garšīgs. :)
  11. 10. Krēms: Brīniņu maisījumu nedaudz uzsildiet bļodā ar karstu ūdeni, lai tas kļūtu vienmērīgs un viendabīgs.
  12. 11. Tad esiet pacietīgi un iemaisiet maskarpones krēmu.
  13. 12. Noteikti pievienojiet dažas karotes krējuma dekorēšanai.
  14. 13. Pēc tam atdzesētās biskvīta kūkas pārgrieziet uz pusēm - to ir ļoti viegli izdarīt ar diegu, piemēram, 2x2. ;)
  15. 14. Tortes salikšana: Biskvītu ielieciet kūku kūku veidnē, pārlejiet to ar kafijas sīrupu un pievienojiet dažas karotes krēma, tad šādi kārtojiet visu kūku.
  16. 15. Ielieciet to ledusskapī - noteikti vismaz diennakti, un visas kūkas ir daudz garšīgākas, kad tās ir nostāvējušas un nogatavojušās.
  17. 16. Kad ir laiks kūku pasniegt, mēs to dekorējam ar atlikušo krēmu - es neesmu tā, ka man nepatīk ķibelēt, tāpēc es ar otiņu dekorēju virsmu, bet sānus atstāju tikai kailus - man personīgi pēdējā laikā šādas kūkas šķiet īpaši skaistas.
  18. 17. Priekšlikums: Ja neizmantojat krējumu, izmēģiniet to ar dažādām pankūkām, tas ir nereāli. :)
  19. 18. Šī karaļa kūka ir ļoti nopietna kūka, tai ir spēcīga un bagātīga garša, un tagad es sapņoju par kafijas sīrupa garšu naktī. Turklāt tā nav ļoti mitra, bet tajā pašā laikā nav arī sausa. Ja jums patīk ļoti mitras kūkas, es ieteiktu biskvītu viegli aplaistīt ar nesaldinātu vāju kafiju. :)
  20. 19. Priecājieties!
Magoņu sēklu kūka ar maskarponi
(1)
Karameļu maskarpones krēma kūka ar āboliem
(1)
Šokolādes - ķiršu torte
(1)
Torte (mājas torte ar vārīto krēmu)
(2)