Nu ko!!! No šodienas piesaku divkauju kartupelim. Jā, jā... tieši tā - divkauju. Kāpēc? Nu tapēc, ka man mājās ir 40kg liels maišelis ar kartupeļiem, kuri tāpat kā mēs, sākam just pavasari un tiecās pēc saules. Tas ir asnot. Un lai manta neiet postā atliek viens, uzcītīgi to likvidēt. Un lai to visu padarīšanu padarītu kaut cik interesantu, izdomāju, ka jāmēģina pagatavot daudz un dažādu ēdienu kur galvenā un neatņemamā sastāvdaļa ir kartupelis. Sarežģītus un ne tik sarežģītus, dīvainus un ne tik dīvainus ēdienus. Un to kā man veiksies likšu zem rubrikas - Divkauja ar kartupeli! Pie kam, arī pats blogs prasās nedaudz pēc kaut kā jauna.
Tad nu pirmais ko pagatavoju bija kartupeļu krēmzupa. Un ziniet... bija baigi labi. Bērniem vieglāk bija nolikt katlu priekšā, nekā visu laiku papildināt izēstās zupas bļodiņas. Jaunākais bērns jau vien 4!! porcijas noēda. Neticat?! Pajautājiet Milēdijai, viņa arī tur bija un to visu savām acīm redzēja.