Lieli cannelloni pildīti makaroni ar krējumu - cepti pannā

2023-05-04 Receptes autors Worldrecipes.lv

Lieli cannelloni pildīti makaroni ar krējumu - cepti pannā
Mūsu ģimenē īpaši iecienīti ir lieli kanneloni, kas pildīti ar makaroniem un krējuma pannā vārītu malto gaļu. Šķiet, ka es tos varētu gatavot katru dienu, un manai ģimenei tie nekad nenogurtu. Vai ir kāds no mūsu lasītājiem, kurš joprojām aizraujas ar makaroniem un nevar bez tiem dzīvot? Ja jā, kādas receptes jūs parasti gatavojat? Dalieties ar tām komentāros!

Sastāvdaļas

    • Cannelloni makaroni
    • Vistas un truša gaļas gabaliņi: 500-600 gramu
    • burkāni: 2
    • sīpoli: 2
    • ķiploki: 1 daiviņa
    • krējums: 250 mililitri
    • tomātu mērce: 2 ēdamkarotes
    • Garšaugi
    • Olas: 1
    • Maizes drupatas
    • pipari
    • sāls
    • lauru lapas

    Pagatavošana

  1. 1. Vispirms pagatavojiet pildījumu: iemaisiet gaļā olu, pievienojiet rīvmaizi, garšaugus, piparus, sāli, sasmalcinātu sīpolu un ķiploka daiviņu. Iemaisa. Maltas gaļas pagatavošana ir tieši tāda pati kā parastajām kotletēm.
  2. 2. Tad ņemiet nūdeles un ar karoti vai rokām piepildiet tās ar gaļu.
  3. Reklāma
  4. 3. Tad sagrieziet burkānus un sagrieziet sīpolu kubiņos. Vienu daļu burkānu un sīpolu ielieciet katlā, pievienojiet pildītos makaronus un pievienojiet atlikušos burkānus un sīpolus.
  5. 4. Ielejiet krējumu un ūdeni (tik daudz, lai pilnībā pārklātu makaronus) un pievienojiet tomātu mērci.
  6. 5. Pievienojiet sāli, piparus un lauru lapas.
  7. 6. Kad makaroni uzvārīsies, vāriet uz lēnas uguns apmēram 30-40 minūtes. Uzmanieties, lai makaroni nepārvārītos un nepieliptu. Izbaudiet!
Pasta ar spinātiem un garnelēm
(1)
Pasta ar vistu, spinātiem un tomātiem
(1)
Pasta ar dārzeņiem, vistu un saldo krējumu
(1)