Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm

2024-06-10 Receptes autors Worldrecipes.lv

Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vai vēlaties pagatavot kaut ko krāsainu, gardu un veselīgu pusdienām vai vakariņām? Šī vistas filejas recepte ar dārzeņiem un wok nūdelēm ir tieši tas, kas jums vajadzīgs! Tā ne tikai piedāvā bagātīgu garšu, bet arī ir ātri pagatavojama un uzturvielām bagāta, padarot to par lielisku izvēli gan ikdienai, gan īpašākām reizēm.

Kāpēc izvēlēties vistu?

Vistas fileja ir lielisks olbaltumvielu avots, kas ir būtisks muskuļu veidošanai un atjaunošanai. Turklāt vistas gaļa satur maz tauku un ir viegli sagremojama, padarot to par piemērotu izvēli cilvēkiem, kuri vēlas uzturēt veselīgu svaru vai vienkārši ēst veselīgāk. Alternatīvi var izmantot arī tītaru vai sojas proteīnu, ja vēlaties pagatavot šo recepti bez gaļas.

Sastāvdaļas

    • 3 gab. vistas filejas
    • 2 burkāni
    • 1 paprika
    • 1 puravs
    • 1 bundžiņa konservētas kukurūzas
    • 1 sīpols
    • 2-3 ķiploku daivas
    • 3 ēd.k. tomātu mērce
    • 1 ēd.k. medus
    • 1 iepakojums Wok nūdeļu
    • Garšvielas pēc garšas

    Pagatavošana

  1. 1. Sagatavošana: Dārzeņus variēt pēc sirds patikas – burkānus, papriku, puravu, sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
  2. 2. Vista: Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Reklāma
  4. 3. Cepšana: Sakarsē wok pannu ar nedaudz taukvielas, apcep dārzeņus (izņemot kukurūzu) aptuveni 5 minūtes, pievieno sāli. Pēc tam pievieno kukurūzu un cep vēl 2-3 minūtes.
  5. 4. Mērce: Pievieno medu un tomātu mērci, visu samaisa un sautē minūti, tad pievieno vistas fileju un cep, līdz vista ir gatava.
  6. 5. Nūdeles: Pagatavo wok nūdeles saskaņā ar iepakojuma instrukcijām, pievieno pannā un visu samaisa. Ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdens, lai iegūtu vēlamo konsistenci.
  7. 6. Pasniegšana: Kad viss ir gatavs, pasniedz uzreiz.
  8. 7. Lai labi garšo!
  9. 8. Papildus padomi un variācijas: Šai receptei varat pievienot dažādus dārzeņus, piemēram, brokoļus, baklažānus vai cukini. Tāpat var izmantot dažādas mērces, piemēram, saldo čili vai sojas mērci, lai piešķirtu ēdienam jaunas garšas nianses​.
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas fileja ar dārzeņiem un wok nūdelēm
Vistas biryani - Indijas plosts ar basmati rīsiem
(1)
Makaronu sacepums ar vistas fileju
(1)
Saldskābā tomātu zupa ar olu un vistu
(2)
Vista kokosā, karijā ar dārzeņiem
(1)
Krāsnī cepta vistas fileja ar parmezāna sieru un skāba krējuma mērci
(1)