Tako ar malto gaļu

2022-08-24 Receptes autors Santa Maria LV

Tako ar malto gaļu
Tako ir vislabākais piektdienas vakara ēdiens! Klasika ir pildīt tako laiviņas ar aromātisku malto liellopu gaļu, dārzeņiem, gvakamoli, rīvētu sieru un tako mērci.

Ingredients

    Recipe Directions

  1. 1. Apbrūniniet malto gaļu sviestā vai eļļā.
  2. 2. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un gatavojiet bez vāka apmēram 5-10 minūtes.
  3. Reklāma
  4. 3. Uzkarsējiet tako laiviņas saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma un sagatavojiet piedevas.
  5. 4. Pasniedziet laiviņas siltas, pildītas ar malto gaļu un gardām piedevām!
  6. 5. Tako groziņos vai tortiļās ir tikpat garšīgs!
Pildītās kotletes ar bekonu, papriku, tomātiem un sīpoliem
(2)
Ar malto gaļu pildīti baklažāni
(1)
Makaroni ar faršu, tomātiem un sieru
(1)
Spagetti ar "bolognese" mērci
(1)
Kotletes no putnu gaļas
(1)