Nu ko, vieni svētki nosvētīti, tagad godam jāsagaida nākošie. Un pa vidu tam visam 4 izniekotas dienas - jo pavadītas darbā.
Mans plāns, brīvdienās gatavot vairāk, neizdevās. JO, pirmkārt, bija jābrauc viesos. Otrkārt, es tur nodevos pīrāgu cepšanai, kas jau manā blogā atrodami. Pirmajos Ziemassvētkos mans vēders pieprasīja kaut ko pagalam vieglu un ne no latviešu nacionālās virtuves. Tad nu pamielojos ar suši. Un otrajos Ziemassvētkos atkal pieēdos pie vīra mātes. Tad nu vakar iztikām ar līdzi doto rosolu un auksto gaļu.
Šodien vajadzēja uztapināt ko pusdienās. Doma skaidra - zupu. Tā būs pagalam svētīga šajā starpsvētku laikā. Garšu kārpiņas vēl atceras saldskābo tomātu zupu, tad nu pēc līdzības gatavoju šo zupu. Ne tik izteikti saldskābu un ar frikadelēm.
Gatavošana nav no sarežģītākajām un rezultāts garšoja visai saimei. Nu ko, atrotīju piedurknes un tapināju augšā.