Vasaras karstumā - biešu aukstā zupa ar kefīru

2022-08-24 Receptes autors Worldrecipes.lv

Vasaras karstumā - biešu aukstā zupa ar kefīru
Jau iepriekš zinot, ka šodien gaidāms karstums, dārza darbus steidzu padarīt iespējami agri, bet saules svelmi tāpat izjutu. Karsti arī sunim un kaķim, kuri paslēpušies koku ēnā.

Tādā karstumā īsti pat ēst negribās, bet ar ūdeni visu dienu neizturēsi. Tāpēc ideālais variants ir aukstā zupa. Šoreiz gan tradicionālais variants, kurš vienlaicīgi ir arī visvairāk iecienītais mūsmājās.

Sastāvdaļas

    • 500 g burciņa marinētās bietes
    • 1 litrs kefīrs
    • 1 garais gurķis
    • 200-300 g vārītā desa (nav obligāti)
    • 2 cieti vārītas olas
    • zaļie lociņi, dilles

    Pagatavošana

  1. 1. Katlā izlej marinētās bietes ar visu šķidrumu, pielej kefīru un sajauc.
  2. 2. Sasmalcina dilles, zaļos lociņus, sagriež desu, gurķus, vārītas olas.
  3. Reklāma
  4. 3. Visu jauc kopā un atdzesē ledusskapī.
  5. 4. Ja garšo zupa ar asumiņu, iejauc kādu tējkaroti sinepes.
Dievīgā ķirbja krēmzupa
(1)
Visgaršīgākā Tom Yum Goong zupa ar tom yum pastu
(1)
Siera, šampinjonu un tomātu krēmzupa
(1)
Spinātu - siera krēmzupa
(1)
Zaļo dārzeņu krēmzupa
(1)
Vec vecāsmammas biešu zupa ar liellopu gaļu
(1)