Mans izmisums ir acīm redzams. Kartupelis pārliecinoši izvirzās vadībā. Tad nu mēģinu kaut kā šo starpību samazināt. Un nu ķeros klāt pie kartupeļu pankūkām.
Mūsmājās tās ir cieņā, bērni ēd, vīrs ēd un es pati arī. Tik ar tām pankūkām ir tā, ka to pagatavošana prasa zināmu laiku. Sāksim jau ar to, ka sākumā jānomizo kartupeļi. Ja man izdodas vīrieti pie šī darbiņa pielikt, ideāli. Ja ne, tad nu pašai jāatrotī piedukrnes un jāmizo kāds strēķītis kartupeļu. Pēc tam atliek rīvēšana, malšana vai, dievs slavē tehnikas attīstību - sablenderēt. Tiesa pēdējais ir viss ātrākais variants. Taču kādu laiku atpakaļ, man blendera nebija, tad nu nācās malt gaļasmašīnā. Un vēl, pirmstam, kad nebijām aizdomājušies par gaļasmašīnas lietderību - rīvējām ar rokām. Attiecīgi, kāda metode tiek pielietota, pieaug vai samazinās kartupeļu pankūku biežums jūsmājās.
Šī recepte ir pēc vīra omes gaumes. Recepti viņa nedeva. kur nu!! Taču es vērīga. Un noskatījos, ko un kā gatavo mana vīra ome. Tad nu lūgtum. Nekāda revolūcija, sen zināmas lietas. Taču saprotiet arī mani... manu izmisumu (joks).