Lai gan kāposti nav tik lieli kā ķirbji, mēs parasti arī neizmantojam tos vienā reizē. Tāpēc ir vērts paturēt prātā vismaz divus ēdienus, kuros var izmantot vienu kāpostu. Protams, tie varētu būt vienkārši baloži un kāpostu zupa. Taču laiku pa laikam gribas ko interesantāku un jaunu. Tāpēc es jau kādu laiku plānoju izmēģināt uz kāpostiem ceptas pankūkas. Pēc tam, kad internetā izlasīju visdažādākos padomus un variācijas un izmēģināju tās, man sanāca ļoti labs rezultāts. Dažās receptēs ir ieteikts kāpostus pirms cepšanas vārīt vai sautēt, dažās ieteicams izmantot tikai jēlus kāpostus. Es gribēju sākt ar neapstrādātiem kāpostiem. Tā kā pankūkas sanāca mīkstas un ļoti garšīgas, es personīgi neredzu jēgu kāpostus iepriekš apstrādāt. Svarīgāk ir tos gatavot uz lēnākas uguns, lai tie vairāk izkustētos..