Kabaču pankūkas ar mocarellas sieru

2022-08-30 Receptes autors Solo mājai

Kabaču pankūkas ar mocarellas sieru
Neviens no mums nebija pamanījis, ka starp lapām paslēpies jau tīri brangs kabacis, kas tieši laikā pankūkām. Šogad pirmām. Ir izmēģināti dažādi kabaču pankūku varianti – gan ar rīvētu cieto vai puscieto sieru, gan bez kādām piedevām. Šoreiz mājās bija mocarella siers un kāpēc gan nepamēģināt ar to? Rezultātā – pankūkas ar ļoti maigu garšu.

Ingredients

    • kabacis - ~700-800 g
    • 2 olas
    • 2 mocarellas siera bumbiņas
    • zaļumi – dilles, pētersīļi
    • pāris ēdamkarotes miltu un rīvmaizes
    • sāls

    Recipe Directions

  1. 1. Kabaci nomizo un sarīvē, nospiež lieko šķidrumu.
  2. 2. Piejauc miltus, rīvmaizi, iesit olas.
  3. Reklāma
  4. 3. Sieru sagriež gabaliņos un arī piejauc kabačiem.
  5. 4. Pieber sāli un sasmalcinātus zaļumus.
  6. 5. Visu sajauc viendabīgā masā, cep sakarsētā eļļā.
  7. 6. Tā kā siers cepot kūst, vieglāk izcept mazas pankūkas.
Biezpiena plācenīši
(1)
Ābolu pankūkas
(1)
Rūgušpiena pankūkas
(1)
Plānās pankūkas
(1)
Kabaču pankūkas ar sieru
(1)