Šī karstā sautēto dārzeņu piedeva ir lielisks papildinājums ne tikai vistas, bet arī zivju vai laša ēdieniem. Lai gan man personīgi tas šķiet ļoti garšīgs arī viens pats par sevi! Jāatzīst, ka mana personīgā piedeva parasti ir svaigi dārzeņi vai salāti. Tāpēc šoreiz es gribēju izdomāt ko interesantāku.
Savu karsto piedevu gatavoju no burkāniem, kabačiem, konservētas kukurūzas, svaigām dillēm un nedaudz tomātu mērces. Visu sautēju, līdz dārzeņi kļuva mīksti. Pasniedzu piedevu, kamēr tā vēl bija silta.
Es izmantoju salmu rīvmaizi. Šādā veidā dārzeņus ir ļoti viegli sagriezt šķēlēs.
Kad dārzeņi būtu apcepti, tiem jābūt mīkstiem, bet joprojām labi turēt formu. Tos var arī nedaudz īsāk apcept, ja vēlaties, lai tie būtu kraukšķīgi. Sāksim gatavot!