Karsts garnīrs no sautētiem dārzeņiem ar vistas gaļu vai zivīm

2023-05-03 Receptes autors Worldrecipes.eu

Karsts garnīrs no sautētiem dārzeņiem ar vistas gaļu vai zivīm
Šī karstā sautēto dārzeņu piedeva ir lielisks papildinājums ne tikai vistas, bet arī zivju vai laša ēdieniem. Lai gan man personīgi tas šķiet ļoti garšīgs arī viens pats par sevi! Jāatzīst, ka mana personīgā piedeva parasti ir svaigi dārzeņi vai salāti. Tāpēc šoreiz es gribēju izdomāt ko interesantāku.

Savu karsto piedevu gatavoju no burkāniem, kabačiem, konservētas kukurūzas, svaigām dillēm un nedaudz tomātu mērces. Visu sautēju, līdz dārzeņi kļuva mīksti. Pasniedzu piedevu, kamēr tā vēl bija silta.

Es izmantoju salmu rīvmaizi. Šādā veidā dārzeņus ir ļoti viegli sagriezt šķēlēs.

Kad dārzeņi būtu apcepti, tiem jābūt mīkstiem, bet joprojām labi turēt formu. Tos var arī nedaudz īsāk apcept, ja vēlaties, lai tie būtu kraukšķīgi. Sāksim gatavot! 

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • burkāni: 2 vidēja lieluma
    • jaunās kabači: 0,5 vidēja lieluma
    • konservēta kukurūza: viena trešdaļa glāzes
    • tomātu mērce: 1 ēd.k.
    • svaigas dilles: 1 sauja
    • sāls
    • melnie pipari
    • olīveļļa: viens piliens (cepšanai)

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms atsevišķās bļodās sarīvējiet burkānus un kabačus salmiņos.
  2. 2. Uzkarsē nedaudz eļļas pannā uz lēnas un vidējas uguns. Pievienojiet burkānus un apcepiet tos dažas minūtes vai līdz brīdim, kad tie nedaudz mīkstinās. Ja tie vīst, var pievienot nedaudz ūdens.
  3. Reklāma
  4. 3. Tad pievienojiet kabačus un cepiet apmēram 3-4 minūtes vai līdz mīkstumam.
  5. 4. Tad sajauc ar kukurūzu, dillēm, tomātu mērci, sāli un pipariem. Dārzeņiem jābūt mīkstiem, bet joprojām saglabājot formu.
  6. 5. Pasniedziet ar vistas gaļu, zivīm vai lasi un baudiet!
Karsts garnīrs no sautētiem dārzeņiem ar vistas gaļu vai zivīm
Vistas zupa ar rīsu nūdelēm
(1)
Vistas salāti tako stilā ar pupiņām un kukurūzu
(1)