Šodien rāma diena, kā jau pie adventes pienākas. Laiskas brokastis un nekādi dižie plāni, kā nekā rīt uz darbu. Beidzot! Tad nu atļāvos nedaudz sapucēties un izdomāt, ka vakariņās varētu uzcept cepumus. Pamudinājums bija no vakardienas palikušās šokolādes glazūras pārpalikumi. Žēl ārā mest, apēst par treknu. Tātad jācep cepumos. Palūrēju internetā, vai kāda interesanta recepte manu uzmanību saistīs. Taču nekā. Manu uzmanību saistīja karameļu krēms, iebiezinātais piens un mandeļu skaidiņas. Nē, nu ja jau izvirst, tad izvirts un to visu saliku vienā lielā brūnā Galarezultāts sanāca pārsteidzoši labs. Tiesa, garšas ziņā dominēja šokolāde. Bet vienalga, ar pienu gāja iekšā kā smērēts. Tagad domāju, kāda x pēc es tik daudz apēdu.