Ja vēlaties krāsainus cepumus vajadzēs pārtikā lietojamo krāsu
Pagatavošana
1. Ļoti uzmanīgi atdala olu baltumus no dzeltenuma, bļoda jābūt tikai olu baltumiem, savādāk cepumi nesanāks.
2. Sausa un tīrā bļodā liek olu baltumus un pievieno apmēram 50 g cukura, kuļ ar mikseri līdz putas ir cietas un stingras, pamazām pievieno atlikušo cukuru. Ja vēlaties krāsainus cepumus, tad pievieno pārtikā lietojamo krāsu un iemaisa to.
Reklāma
3. Masu ievieto konditorejas maisā un veido mazas cepurītes.
4. Liek cepeškrāsns vidus daļā un cep 125 grādos apmēram 55 minūtes.
5. Kad cepumi izcepušies, slēdz āra cepeškrāsni un cepumiem ļauj atdzist kopā ar cepeškrāsni.