Kokosriekstu piena vārītais krēms

2022-09-28 Receptes autors Worldrecipes.eu

Kokosriekstu piena vārītais krēms
Labs vakars!

Pēdējā receptes ierakstā, pie smalkmaizītēm ar mandeļu krēmu, kāda lasītājs/lasītāja uztraucās par manu figūru. Ko lai saka patiesībā pamatīgi samulsu un nezināju ko teikt. Laikam jāsaka, esmu normālas miesas uzbūves sieviete ar varbūt arī kādu lieko kilogramu. Es savam svaram nesekoju līdzi un kamēr vien ielienu savās 38. izmēra biksēs, tikmēr trauksmes zvanus neceļu. Pie tam, es jau negatavoju sev vienai. Man ir vēl četras ar visnotaļ labu apetīti apveltītas mutes un viss mans brūvējums sanāk dalīt uz pieci. Ja vien nepiesakās viesi. Tā kā, lai nu paliek!

Par šo krēmu es iedomājos jau kādu brīdi atpakaļ. Praktiski, kā tikko uzcepu mandeļkrēmamaizītes. Jau čujs man teica, vajag pamēģināt ar kokosriekstu pienu. Un ziniet!! Manam čujam bija 100% taisnība. Sanāca kaut kas ārprātīgi gards. Visi kokosriektu mīļi var sarosīties un šo krēmu izmantot kā smalkmaizītēs tā arī kūkās. Šis krēms lieliski aizstās vārīto krēmu vulgaris. Un pagatavošana ir vienkāršāka par vienkāršu! Es gan krēmu gatavoju ne cepšanai, bet pieliekot vairāk kartupeļu cieti un olas, var izmantot cepšanai. Es paralēli krēmam sacepu kārtainās mīklas maizītes un tās pēc tam sapildīju ar krēmu.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • 4 olas
    • 1 bundžu kokosriekstu pienu
    • 3-4 tēj.k. ar kaudzi kartupeļu cietes
    • 50gr. cukura
    • 4-5 olu dzletenumus
    • dažas piles vaniļas esences
    -
    • kārtainā mīkla

    Recipe Directions

  1. 1. Sākumā gatavoju krēmu. Katliņā lej kokosriekstu pienu, pievieno 50 gramus cukura un liek vārīties.
  2. 2. Bļodā iesit 4 olu dzeltenumus. Ja grib cept, iesaku ņem 5 olu dzeltenumus. Pievieno apmēram 1 nepilnu ēdmakaroti cukura un 3 tējkarotes ar kaudzi kartupeļu cietes. Un jau atkal, ja krēmu grib izmantot cepšanai, tad iesaku likt 4 tējkarotes kartupeļu cietes. Visu šo sakuļ gaiši dzeltenā masā.
  3. Reklāma
  4. 3. Pēc tam, karsto tikko uzvārījušos pienu lēnām un ļoti uzmanīgi pievieno sakultajiem olu dzeltenumiem. Es sākumā pievienoju pa ēdamkarotei, enerģiski maisot, pēc tam jau mazā strūklā lēju klāt. Pēc tam šo masu pārlej atpakaļ katliņā un uz lēnas uguns karsē līdz krēms sabiezē. Atstāj vēsumā atdzesēties. Gatavs lietošanai.
  5. 4. Es no kārtainās mīklas izcepu smalkmaizītes kuras atdzisušas uzpildīju ar šo gardo krēmu.
  6. 5. Tieši tik vienkārši tas ir. Lai cepot kārtainās mīklas maizītes visa mīkla neuzpūstos es uz krēma paredzētajām vietām uzliku riekstiņu formas. Gana smagas, lai atstātu nelielu iedobi krēmam. Lai labi garšo!
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Kokosriekstu piena vārītais krēms
Tumšās šokolādes trifeles
(2)
Ābolu sacepums
(1)
Zemeņu saldējums
(1)
Šokolādes desa (saldā brunete)
(1)