Labs vakars!
Pēdējā receptes ierakstā, pie smalkmaizītēm ar mandeļu krēmu, kāda lasītājs/lasītāja uztraucās par manu figūru. Ko lai saka patiesībā pamatīgi samulsu un nezināju ko teikt. Laikam jāsaka, esmu normālas miesas uzbūves sieviete ar varbūt arī kādu lieko kilogramu. Es savam svaram nesekoju līdzi un kamēr vien ielienu savās 38. izmēra biksēs, tikmēr trauksmes zvanus neceļu. Pie tam, es jau negatavoju sev vienai. Man ir vēl četras ar visnotaļ labu apetīti apveltītas mutes un viss mans brūvējums sanāk dalīt uz pieci. Ja vien nepiesakās viesi. Tā kā, lai nu paliek!
Par šo krēmu es iedomājos jau kādu brīdi atpakaļ. Praktiski, kā tikko uzcepu mandeļkrēmamaizītes. Jau čujs man teica, vajag pamēģināt ar kokosriekstu pienu. Un ziniet!! Manam čujam bija 100% taisnība. Sanāca kaut kas ārprātīgi gards. Visi kokosriektu mīļi var sarosīties un šo krēmu izmantot kā smalkmaizītēs tā arī kūkās. Šis krēms lieliski aizstās vārīto krēmu vulgaris. Un pagatavošana ir vienkāršāka par vienkāršu! Es gan krēmu gatavoju ne cepšanai, bet pieliekot vairāk kartupeļu cieti un olas, var izmantot cepšanai. Es paralēli krēmam sacepu kārtainās mīklas maizītes un tās pēc tam sapildīju ar krēmu.