Načo plate ar malta liellopa gaļa, kukurūza un siers

2022-08-24 Receptes autors Santa Maria LV

Načo plate ar malta liellopa gaļa, kukurūza un siers
Recepte načo plates pagatavošanai ar kraukšķīgiem načo čipsiem, liellopa malto gaļu un dārzeņiem.

Ingredients

    Recipe Directions

  1. 1. Malto gaļu uz pannas apcep nelielā eļļas daudzumā.
  2. 2. Kad gaļa zeltaini brūna, pievieno ½ paciņu garšvielu maisījuma, samaisa.
  3. Reklāma
  4. 3. Cepamo plātni apklāj ar cepamo papīru. Uz tās ber kukurūzas čipsus vienā kārtā, virsū vienmērīgi izkārto sacepto gaļu.
  5. 4. Virs gaļas kārtās liek mazos gabaliņos sagrieztus tomātus, kukurūzu un sieru.
  6. 5. Visu liek krāsnī uz 180 grādiem un cep līdz 10 minūtēm, kamēr siers izkusis. Pasniedz nekavējoties.
Mājas burgers!
(1)
Tomātu zupa ar frikadelēm
(1)
Kotletes kotletītes
(1)
Pelmeņi ar gaļu
(1)
Kotletes no putnu gaļas
(1)
Viltotais zaķis
(2)
Načo sacepums ar malto gaļu un ananasiem
(1)
"Viltotais mexikānis" sautējums ar vistu
(1)
Spagetti ar "bolognese" mērci
(1)
Krāsnī cepti Nachos ar malto gaļu, pupiņu mērci un sieru
(1)
Pankūkas ar gaļu
(1)