Načo plate ar malta liellopa gaļa, kukurūza un siers

2022-08-24 Receptes autors Santa Maria LV

Načo plate ar malta liellopa gaļa, kukurūza un siers
Recepte načo plates pagatavošanai ar kraukšķīgiem načo čipsiem, liellopa malto gaļu un dārzeņiem.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Recipe Directions

  1. 1. Malto gaļu uz pannas apcep nelielā eļļas daudzumā.
  2. 2. Kad gaļa zeltaini brūna, pievieno ½ paciņu garšvielu maisījuma, samaisa.
  3. Reklāma
  4. 3. Cepamo plātni apklāj ar cepamo papīru. Uz tās ber kukurūzas čipsus vienā kārtā, virsū vienmērīgi izkārto sacepto gaļu.
  5. 4. Virs gaļas kārtās liek mazos gabaliņos sagrieztus tomātus, kukurūzu un sieru.
  6. 5. Visu liek krāsnī uz 180 grādiem un cep līdz 10 minūtēm, kamēr siers izkusis. Pasniedz nekavējoties.
Načo sacepums ar malto gaļu un ananasiem
(1)
Viltotais zaķis puskažociņā no maltas gaļas ar sieru
(1)
Lazanja ar malto gaļu
(1)
Ar malto gaļu pildīti baklažāni
(1)
Pupiņu un maltās gaļas sautējums a la mexicano style
(2)
Buljona pīrādziņi ar gaļu
(2)
Belaši ar malto gaļu
(1)
Kartupeļu sacepums ar malto gaļu
(1)