Spāņu kartupeļu omlete ar kazas sieru un dārzeņiem

2023-05-02 Receptes autors Worldrecipes.eu

Spāņu kartupeļu omlete ar kazas sieru un dārzeņiem
Šo kartupeļu omletes recepti gatavoju kopā ar ģimeni, ceļojot pa Spāniju. Man ļoti patika šis veids, kā to pagatavot ar kazas sieru un dārzeņiem. Pagatavošana patiešām nav sarežģīta, arī sastāvdaļu saraksts ir vienkāršs, un ēdiens ir ļoti labs. Es patiešām iesaku jums veltīt laiku un pagatavot to. Esmu pārliecināta, ka jums tas patiks un jūs saņemsiet daudz komplimentu no saviem tuviniekiem. Tāpēc ķersimies pie gatavošanas! 

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • Kartāti: 2 lieli
    • Atdzesēti sīpoli: 1
    • Zriesti marinēti pipari: 1
    • Švaigi vai saldēti zirņi: dažas saujas
    • Mīksts kazas siers: Neliels gabaliņš
    • Jugo siers rīvēts: 100 grami
    • Olas: 5
    • Mīļākie zaļumi
    • Sāls
    • Pipari
    • Olīveļļa
    • Citrons: 0,5

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms nomizojiet kartupeļus un sagrieziet tos kubiņos.
  2. 2. Uzkarsē pannu uz vidējas uguns, pievieno eļļu un pievieno kartupeļus. Apcep, līdz kartupeļi kļūst mīksti. Sāls.
  3. Reklāma
  4. 3. Kamēr kartupeļi cepas, sagrieziet sīpolu un papriku zirņa lieluma gabaliņos. Kad kartupeļi ir izcepti, pievienojiet sagrieztus dārzeņus un zirņus.
  5. 4. Sajauc olas ar pusi Dijū siera, sāli un pipariem. Pārlejiet pār dārzeņiem un samaisiet.
  6. 5. Virspusē uzberiet kazas sieru, sagrieztu nelielos gabaliņos. Samaziniet karstumu, pārklājiet pannu un gatavojiet omleti, līdz tā kļūst stingra.
  7. 6. Apkaisa zaļumus ar eļļu, citrona sulu, sāli un pipariem.
  8. 7. Ar lāpstiņu apsmērējiet omletes malas, pārliecinoties, ka nekas nesadalās un nesaplīst. Pārklājiet pannu ar šķīvi un izvelciet omleti. Kamēr tā vēl karsta, pārkaisa ar Dijoux sieru, pārber garšaugiem un pasniedz ar iecienītākajām mērcēm. Izbaudiet!
Kartupeļu sacepums
(1)
Kartupeļu salāti ar kūpinātu zivi
(1)
Jēra gaļas - kartupeļu sacepums
(1)