Krāsnī cepti saldie kartupeļi ar sieru un maurlokiem

2023-05-16 Receptes autors Worldrecipes.eu

Krāsnī cepti saldie kartupeļi ar sieru un maurlokiem
Cepti saldie kartupeļi vai cepeškrāsnī cepti saldie kartupeļi, dekorēti ar rīvētu sieru un smalki sagrieztiem maurlokiem. Šī ir ļoti viegli pagatavojama piedeva, kas saderēs gandrīz ar jebkuru ēdienu!

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • Saldie kartupeļi (saldie kartupeļi): 5
    • Rapšu eļļa: 2 ēd.k.
    • "Santa Maria" pipari Tellicherry: 0,5 tējkarote
    • "Santa Maria" akmens sāls: 1 tējkarote
    • rīvēts siers: 100 g
    • maurloki: 50 mililitri

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem.
  2. 2. Sagrieziet saldos kartupeļus kociņos un novietojiet tos uz cepšanas paplātes.
  3. Reklāma
  4. 3. Pēc tam pārlej ar rapšu eļļu. Apkaisiet ar sāli un pipariem. Labi samaisa.
  5. 4. Cepiet cepeškrāsnī apmēram 30-35 minūtes vai līdz apcepšanās brīdim.
  6. 5. Izņemiet saldos kartupeļus no cepeškrāsns un uz īsu brīdi atdzesējiet.
  7. 6. Tad pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru un maurlokiem. Izbaudiet!
Kreptīgie atmiņu salāti no Vācijas ar kartupeļiem
(1)
Kartupeļu salāti ar kūpinātu zivi
(1)