Jaunie kartupeļi ir pieejami veikalos, un tie ir dārgi. Lai arī tie var likties "plastmasīgi", tos tomēr daudzi vēlas iegādāties, jo tajos cietes daudzums ir mazāks un kaloriju daudzums ir mazāks nekā rudenī radušos kartupeļos. Papildus tam, tos varēs ēst ar mizu, jo tā satur daudz veselīgu vielu. Šodien mēs cept ķirbju kartupeļus cepeškrāsnī, pievienojot divu veidu taukvielas, jūras sāli un rozmarīnu - tā būs lieliska kombinācija. Protams, arī parastos kartupeļus varēs pagatavot pēc šīs receptes. Kā piedevu pie kartupeļiem, esmu izvēlējies pasniegt cūkgaļas desiņas - tā būs lielisks "otrādāks siltais ēdiens", kas izcili papildinās jaunos kartupeļus. Arī liellopu gaļas desiņas ir laba alternatīva, jo tās satur mazāk kaloriju.