Laba diena!
Nu ko, sveicu jau šī gada otrajā mēnesī - februārī. Janvāris paskrēja tik ātri, ka ne acis pamirkšķināt, kur nu vēl gatavošanai laiku atrast. Ceru, ka vakariem kļūstot gaišākiem, arī vēlme un idejas radīsies aizvien vairāk un vairāk.
Vakar, bariņš līdzīgi domājušie, nolēmām uztaisīt burgeru vakaru. Parasti kā tematiskām ballītēm izvēlās suši, tortillas vai picas. Mēs šoreiz izlēmām par labu burgeriem. Nezinu kā tiem pārējiem pieciem, bet man garšoja un likās, ka izdevās ļoti labi. Izmaksas sadalījām uz galviņām. Pareizāk sakot, katram bija noteikts, ko atnest. Inga ar Kristapu, lai būtu autentiskāks vakars, burgeru bulkas bija iepirkuši Hesburgerā. 0.20eur gabalā. Trīsdaļīgā. Tā kā to droši ņemiet vērā, kad izdomāsiet par labu burgeriem. Bez burgeriem es vēl cēlu galdā kartupeļus free. Tos gan pirku saldētos, tādi mazi salmiņi caurspīdīgā iepakojumā un kas par burgeriem bez vistas nagetiem. Taču fileja dārga, nolēmu, ka nenāktu par ļaunu vistas spārniņus iemarinēt, apvīļāt rīvmaizē un izcept eļlā. Pareizāk sakot izvārīt eļļā. Ja jau, tad jau! Marinādei izmantoju mērces, ko kādu laiku nebiju kustinājusi. Un sanāca baigi labie spārniņi. Lieku uz sirds, nemeloju! Ātri, ērti un garšīgi.