Šodien ārkārtīgi sagribējās ko svaigu un vieglu, bet tajā pašā laikā sātīgu. Man kā latvietim vulgaris, vismīļākais dārzenis ir kartupelis. Varīts vai cepts, vai fritēts. Bet kāpēc neizmēģināt ko jaunu? Biezpiens ir lielisks olbaltumvielu avots, kas nodrošina ķermeni ar nepieciešamo enerģiju un uzturvielām. Apvienojot biezpienu ar dažādiem zaļumiem un dārzeņiem, mēs iegūstam ne tikai gardu, bet arī ļoti veselīgu ēdienu, kas ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielām.
Pēdējā laikā man ļoti iepaticies vienkāršs ēdiens - kartupeļi ar biezpienu un zaļumiem. Ja agrāk man pietika vienkārši ar biezpienu, kas atjaukts ar skābo krējumu, tad tagad man ļoti garšo, ja klāt ir gana daudz zaļumu un dārzeņu. Šī recepte ir lielisks veids, kā iekļaut uzturā vairāk zaļumu, kas ir bagāti ar antioksidantiem un šķiedrvielām. Tas ir arī ideāls veids, kā mudināt bērnus ēst vairāk dārzeņu.