Mīklā cepti sīpolu gredzeni

2022-09-19 Receptes autors Worldrecipes.eu

Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Sveicu visus Lāčplēša dienā!

Nu ko, arī manā dzīvē atkal ir ieviesušās pārmaiņas. Esmu atgriezusies ērtajā mājsaimnieču dzīvē. Un nevis tāpēc, ka būtu slinka vai nepatiktu strādāt. Nē, es strādātu, labprāt. Taču šajās divās nedēļās secināju sevi ļoti būtiskas lietas.

Pirmā - aktīvā pārdošana nepavisam nav priekš manis. Lai arī izvēlētā darba vieta šķita gana interesanta.

Otrā - negribu savu karjeru būvēt uz savas atvases mācību rēķina. Sapratu, ka atvase nepavisam nav pelnījusi nogurušus, nostrādājušos vecākus, kas vakarā purpinās par neizpildītajiem mājasdarbiem. Kā arī pārējās divas atvases šo situāciju tikai pasliktināja. Tā nu izvērtējot visus plusus un mīnusus nolēmu, ka labāk pamest savas darba ļaužu gaitas. Vismaz konkrētajā uzņēmumā, kurā mīnusu bija vairāk, nekā solīto plusu. Tiesa, nelielas mieles palika, jo ex-vadība uzskatīja par vajadzību uzbraukt augumā. Taču, lai viņiem veicas. Par sevi es nepavisam nešaubos!

To nu šodien kopā ar Milēdiju nosvinējām.

Vakarā, pēc kārtīgām pusdienām secināju, ka gribas ar kaut ko panašķēties. Čipsi, cepumi, grauzdiņi mani neuzrunāja. Uzrunāja sīpola gredzeni. Ehhh.... jācepj... Nu labi, pierunājāt!

Ingredients

    • 4 vidējus sīpolus
    • 1tēj.k. etiķa 9%
    • 3 tēj.k. ūdeni
    • nepilna tēj.k. sāls
    • 1 ola
    • 1gl. miltu
    • 1gl. alus
    • 1/2 pudele eļļas

    Recipe Directions

  1. 1. Nomizo sīpolus. Pēc tam tos sagriež ripiņās un ber bļodā. 1 tējkaroti etiķa sajauc ar 3 tējkarotēm ūdens un lej virsū sīpolu ripiņām. Kārtīgi samaisa un liek vēsumā ievilkties.
  2. 2. Gatavo mīklu. Bļodā iesit vienu olu, pievieno nepilnu tējkaroti sāli un viegli sakuļ. Tad ber klāt 1 glāzi miltu un nepilnu glāzi alus. Visu samaisa viendabīgā, skābā krējuma konsistencē, mīklu.
  3. Reklāma
  4. 3. Katliņā vai dziļā pannā ielej eļļu un liek karsēties. Kamēr eļļa uzkarst sagatavotajā mīklā ber sagrieztās sīpolu ripas un kārtīgi samaisa.
  5. 4. Kad eļļa ir karsta, ņem pa vienai ripiņai un met karstajā eļļā. Cep līdz gredzeni paliek zeltaini brūni. Tad tos ķeksē laukā un liek sietā notecēt liekajai eļļai. Pēc tam pārber traukā un ceļ galdā.
  6. 5. Sīkie no trauka neatgāja ne soli. Pārņēma nopietnas bažas, vai maz kas paliks bildēšanai. Bet nu paldies dievam, atstāja gan kaut ko. Bet ak tu neraža. Vairs jau nemaz negribas! Labu apetīti!
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Mīklā cepti sīpolu gredzeni
Siera standziņas
(1)
Mutabal - baklažānu uzkoda
(1)
Siera kēkss ar saulē kaltētiem tomātiem
(1)
Brusketa ar lasi un avokado
(1)