Aveņu kūka ar saldo krējumu un Filadelfijas (Philadelphia) siera krēmu

2023-05-16 Receptes autors Zaigas stūrītis

Aveņu kūka ar saldo krējumu un Filadelfijas (Philadelphia) siera krēmu
Svaiga, atsvaidzinoša kūka.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • 3 olas
    • 90g cukurs
    • 80g milti
    • 10g kakao pulveris
    -
    • 500g saldais krējums
    • 250g Filadelfijas siers
    • 200g cukurs
    • 100g saldētas avenes(plus 200g vai vairāk papildus)
    • 10g želatīns

    Recipe Directions

  1. 1. Izcep biskvītu apaļajā formā.
  2. 2. Olas saputo ar cukuru. Miltus samaisa ar kakao. Kad olas stingri saputotas, iemaisa( iecilā) miltu maisījumu. Mīklu ieklāj formā un izcep biskvītu. Cep 180 grādos.
  3. Reklāma
  4. 3. Atdzisušu pārgriež gareniski.
  5. 4. Gatavo krēmu.
  6. 5. Saldo krējumu saputo ar cukuru, pieputo Filadelfijas sieru. Saputotajai masai pieliek sablenderētas avenes, pieliek izkausētu želatīnu.
  7. 6. Nosmērē biskvītu ar aveņu ievārījumu, liek krēmu, pa starpām uzberot avenes, atstājot arī dekorēšanai.
  8. 7. Virsu noklāj ar krēmu un dekorē ar avenēm. Labāk ir, ja dekorē ar svaigām avenēm. Ja vēlas, virsu var glazēt ar želeju.
Aveņu kūka ar saldo krējumu un Filadelfijas (Philadelphia) siera krēmu
Aveņu kūka ar saldo krējumu un Filadelfijas (Philadelphia) siera krēmu
Ābolzaftes pīrāgs
(1)
Augļu tarte
(2)
Vegānu burkānu kūka ar kokosriekstu glazūru
(1)
Apgāztā biezpienkūka
(1)
Vegānu biskvīta kūka ar laima glazūru
(1)