Izbaudiet vegānu gardumu! Šī sulīgā burkānu kūka ar gardu kokosriekstu glazūru ir ideāli piemērota jebkurai kafijas pauzei. Pagatavota bez jebkādiem dzīvnieku izcelsmes produktiem, tā ir gan veselīga, gan garšīga alternatīva tradicionālajām kūkām. Burkāni ir galvenā sastāvdaļa, kas piešķir kūkai mitrumu un saldumu. Tie ir bagāti ar beta-karotīnu, šķiedrvielām un antioksidantiem, kas veicina labu redzi, ādas veselību un imūnsistēmas stiprināšanu.
Alternatīvi, rapšu eļļas vietā var izmantot saulespuķu vai kokosriekstu eļļu, un Santa Maria kokosriekstu pienu var aizstāt ar jebkuru citu augu pienu, piemēram, mandeļu vai sojas pienu. Pūdercukura vietā var izmantot kokosriekstu cukuru vai agaves sīrupu, lai padarītu kūku vēl veselīgāku.