Burito ar liellopu gaļu, rīsiem un dārzeņiem

2022-08-24 Receptes autors Santa Maria LV

Burito ar liellopu gaļu, rīsiem un dārzeņiem
Ja Jums trūkst ideju, ko ikdienā gatavot vakariņās, maigi un sātīgi burito būs tieši laikā. Piepildiet lielas, mīkstas tortiļas ar sulīgu liellopu gaļu, rīsiem un dārzeņiem. Virsū klājiet tako mērci un skābo krējumu, un garlaicīgas darbdienas vakariņas pārtaps īstos svētkos.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Recipe Directions

  1. 1. Sagrieziet liellopu gaļu un sarkano papriku.
  2. 2. Ātri apcepiet gaļu eļļā uz lielas uguns.
  3. Reklāma
  4. 3. Pievienojiet sarkano papriku un garšvielu maisījumu. Labi samaisiet.
  5. 4. Lieciet salātu lapas, avokado un rīsus uz tortiļām.
  6. 5. Pievienojiet burito pildījumu un pupiņas. Virsū klājiet tako mērci un skābo krējumu.
  7. 6. Sarullējiet burito, vēlams papīrā, un pārgrieziet uz pusēm ar asu nazi.
  8. 7. Pasniedziet siltus.
Načo plate ar malta liellopa gaļa, kukurūza un siers
(1)
Liellops marinādē tomātu mērcē
(1)
Liellopa kakla karbonāde
(1)
Liellopa šmoris ar melnajām plūmēm
(1)
Liellopa mugura karbonāde
(1)
Liellopa gaļas pastēte
(1)
Zitinjas langets
(1)
Liellopa medaljoni cepeškrāsnī
(1)