daži no dažkārt eksotiski izklausošajiem ēdieniem patiesībā ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojami. Šajā sviesta vistas receptē es neizmantoju nekādas nedzirdētas sastāvdaļas, ko būtu grūti atrast veikalos, taču ēdiena garša bija patiešām īpaša. Šis ēdiens vislabāk piemērots vēsākiem vakariem, kad patiešām gribas nedaudz smagāku maltīti ar ķiplokiem, ingveru un garšvielām.
Mūsu ēdienam, lai gan neizmantoju visas tradicionālās indiešu garšvielas, garša bija diezgan intensīva un ar ļoti patīkamu pikantumu. Mūsdienās cenšos izmantot indiešu virtuvē ļoti populāro garšvielu kurkumu (pazīstama arī kā kurkuma), jo tā satur daudz cilvēkam derīgu vielu: olbaltumvielas, C un E vitamīnus, dzelzi, magniju un kāliju. Tiek uzskatīts, ka kurkuma stiprina ikviena cilvēka imunitāti, palīdz novērst dažādas saaukstēšanās, uzlabo gremošanu, palīdz artrīta gadījumā, novērš vēža šūnu augšanu, kā arī ir noderīga tiem, kuri vēlas zaudēt svaru.
Tikko marinēju vistu apmēram 60 minūtes. Kad tā bija pagatavota, tā bija patiešām ļoti mīksta. Ja steidzaties, varat to marinēt uz nakti. Tiesa, es marinēju tikai vienu reizi 20 minūtes, taču garša nelika vilties. Tāpēc, ja jums pietrūkst laika, šis ēdiens joprojām būs piemērots.
Labākais veids, kā pasniegt šo ēdienu, ir ar vārītiem rīsiem un/vai
naan maizi.