Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu

2024-07-12 Receptes autors Zitinja - Zitinjas virtuve

Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu ir ne tikai garšīga un viegli pagatavojama recepte, bet arī uzturvielām bagāta maltīte. Vistas gaļa ir lielisks olbaltumvielu avots, kas nepieciešams muskuļu atjaunošanai un augšanai, kā arī imūnsistēmas stiprināšanai. Dilles piešķir ēdienam svaigu garšu, un tās satur daudz C vitamīna, kas ir svarīgs antioksidants. Siera pievienošana dod ne tikai bagātīgu garšu, bet arī papildina ēdienu ar kalciju, kas ir svarīgs kaulu veselībai.

Alternatīvas sastāvdaļas

Ja nevēlaties izmantot sieru, varat to aizvietot ar kausēto sieru vai krējumsieru. Dilles var aizstāt ar svaigiem pētersīļiem vai koriandru, lai piešķirtu ēdienam citu aromātu.

Receptes padomi

Pildījumā varat pievienot arī sasmalcinātus ķiplokus vai sīpolus, lai uzlabotu garšu. Lai padarītu ēdienu vēl veselīgāku, vistas filejas var cept cepeškrāsnī, nevis uz pannas.

Veselības ieguvumi un trūkumi

Vistas gaļa ir lielisks lieso olbaltumvielu avots ar zemu tauku saturu, kas palīdz uzturēt muskuļu masu un veicina vielmaiņu. Tomēr, ja izmantojat lielu daudzumu siera, ēdiens var kļūt kalorijām bagāts, tādēļ mērenība ir svarīga.

Kalorijas

Kopējais kaloriju skaits: aptuveni 1500 kcal Kalorijas vienā porcijā: aptuveni 375 kcal 

Sastāvdaļas

    • Vistas fileja: 4 gab.
    • Siers: 200 g
    • Dilles: 1 buntīte
    • Olas: 3 gab.
    • Rīvmaize: pēc nepieciešamības
    • Garšvielas: pēc garšas
    • Eļļa: cepšanai

    Pagatavošana

  1. 1. Sakapājiet dilles un sarīvējiet sieru, pēc tam samaisiet tos bļodā.
  2. 2. Ar asu nazi pārgrieziet vistas filejas uz pusēm, viegli izklapējiet un apkaisiet ar sāli un pipariem. Pildiet filejas ar sagatavoto siera un diļļu maisījumu, apmēram vienu ēdamkaroti pildījuma katrai filejai. Rūpīgi satiniet.
  3. Reklāma
  4. 3. Sakuļiet olas un atsevišķā šķīvī ieberiet rīvmaizi. Uzsildiet pannu un pievienojiet eļļu.
  5. 4. Iemērciet vistas rullīšus sakultajās olās, pēc tam rīvmaizē, atkārtojot procesu divas reizes. Cepiet uz pannas vidējā temperatūrā līdz zeltainai krāsai no visām pusēm.
  6. 5. Kad siers ir izkusis un vistas rullīši ir zeltaini brūni, ēdiens ir gatavs.
  7. 6. Kopsavilkums: Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu ir viegli pagatavojams un gardu maltīte, kas apvieno vistas gaļas liesās olbaltumvielas ar siera un diļļu aromātiskumu. Šis ēdiens ir piemērots gan ikdienas vakariņām, gan īpašiem gadījumiem. Bon appétit!
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Vistas fileja ar siera-diļļu pildījumu
Taizemes pikantā vistas zupa
(1)
Vistas gaļas un sēņu žuljēns
(1)
Vistas biryani - Indijas plosts ar basmati rīsiem
(1)
Vistas gaļas iesmiņš ar jogurta mērci
(1)