Tom Kha zupa ar vistu un dārzeņiem

2024-06-17 Receptes autors Santa Maria LV

Tom Kha zupa ar vistu un dārzeņiem
Brīnišķīgi sātīga zupa taizemiešu gaumē ar vistu, dārzeņiem un nūdelēm. Zupai ir lieliska galangala, kokosriekstu un citronzāles garša.

Tom Kha zupa ir viena no populārākajām un iemīļotākajām taizemiešu virtuvēs zupām. Tā ir sātīga, bagātīga un pilna ar veselīgām sastāvdaļām, kas ir labvēlīgas mūsu veselībai. Galvenā sastāvdaļa šajā zupā ir vistas fileja, kas ir lielisks olbaltumvielu avots, nepieciešams muskuļu augšanai un atjaunošanai. Kokosriekstu piens piešķir zupai ne tikai krēmīgu tekstūru, bet arī sniedz organismam veselīgus taukus, kas palīdz uzlabot sirds veselību. Citronzāle un galangals dod zupai atsvaidzinošu aromātu un arī palīdz gremošanai.

Tom Kha zupu var variēt, pievienojot dažādas sastāvdaļas, piemēram, šitaki sēnes, papriku, burkānus un tomātus. Alternatīvi, vistas vietā var izmantot garneles, tofu vai pat cūkgaļu, lai nodrošinātu dažādību un pielāgotu to dažādām diētām un garšas vēlmēm.

Sastāvdaļas

    Pagatavošana

  1. 1. Olu nūdeles: Izvāriet olu nūdeles, atdzesējiet tās aukstā ūdenī un samaisiet ar nelielu daudzumu eļļas.
  2. 2. Vistas fileja: Sagrieziet vistas fileju un apcepiet eļļā.
  3. Reklāma
  4. 3. Zupas bāze: Pievienojiet garšvielu maisījumu, ūdeni un kokosriekstu pienu, uzvāriet.
  5. 4. Dārzeņi: Pievienojiet vokpannā gatavotus dārzeņus un vāriet uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes.
  6. 5. Pabeigšana: Pirms pasniegšanas pievienojiet nūdeles un sasmalcinātu koriandru.
  7. 6. Šī zupa ir ne tikai garšīga, bet arī pilna ar veselīgām uzturvielām, kas stiprina jūsu imūnsistēmu un nodrošina nepieciešamo enerģiju dienai. Zupas pagatavošana ir ātra un vienkārša, padarot to par lielisku izvēli ikdienas maltītei.
Tomātu zupa ar ķiplokiem un saldo krējumu
(2)
Vistas tomātu zupa ar rīsu nūdelēm
(2)
Ziedkāposta un puravu biezzupa
(1)
Sildošais vistas buljons ar grauzdiņiem
(1)
Vjetnamiešu zupa PHO
(1)