Šo es tapināju vakar, kad pēc ballītes dienā domājam ko un kā ēst. No rīta ar cienīto aizbraucām uz baseinu, nopeldējāmies un kā saka sadzīvojām apetīti. Taču šeit mēs atdūrāmies pret absolūtu ideju trūkumu, kur braukt paēst? Nu kur tā forši, mierīgi, bet ne pa dārgo ļauties kulināriem priekiem?
Domājam, domājām līdz beidzot neizturēju. Braucam uz veikalu un izdomāsim ko uztaisīt. Zināju tikai to, ka gribu krāsnī ceptus dārzeņus. Bet ko klāt? Un te mani uzrunāja smuka cūkas karbonāde.
Sacept kā ierasts, vai iznesties? kaut kā prātā nelika trīs lietas, ķimenes, rozmarīns un smaržīgie pipari. Šo te apvienojot ar čili mērci un soju, vajadzētu būt kam labam? Domāts darīts. Aši samarinēju gaļu un tad ķēros pie dārzeņiem. Vēl šodien, darbā ēdot pusdienas, priecājos par to, cik laba gaļa sanākusi.